Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Безпека житттєдіяльності » Брейн-ринг "Дорожня грамота" між 11-В та 11-Г класами

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Брейн-ринг "Дорожня грамота" між 11-В та 11-Г класами

Автор: borovikoff від 23-09-2013, 16:03, переглядів: 4 246

0
Брейн-ринг "Дорожня грамота" між 11-В та 11-Г класамиПротягом 9-14 вересня 2013 року в гімназії проходив тематичний тиждень знань Правил Дорожнього руху «Дорожня грамота». В кожному класі відбулися заходи присвячені даній тематиці. Вони були проведені з метою попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, популяризації знань правил безпеки життєдіяльності серед дітей та учнівської молоді. Завершив цей тиждень спільний захід 11-В та 11-Г класів. Між командами був проведений брейн-ринг із метою повторення, узагальнення та систематизування знань учнів про правила дорожнього руху та дорожніх знаків. Вступне слово було надане фахівцю в цій галузі знань - інспектору з профілактичної роботи відділення державної автомобільної інспекції, майором міліції Волок Ользі Миколаївні. Брейн-ринг "Дорожня грамота" між 11-В та 11-Г класамиОльга Миколаївна розповіла про актуальність даного тематики для учнівської молоді, також навела трагічні приклади порушення правил дорожнього руху. Після цього розпочалася сама гра. Брейн-ринг складався з п’яти раундів та різноманітних ігор, що розвивали та урізноманітнював нашу увагу. Перший раунд - бліц-турнір - кожній команді пропонували запитання. Учасники просто «знімали з вуст» правильні відповіді протилежної команди. Наступний раунд передбачав знання дорожніх знаків. Ведучі демонстрували зображення дорожніх знаків – командам необхідно було назвати їх. Третій раунд - Намалюй дорожній знак. Члени команд отримали чисті аркуші паперу та кольорові маркери, їхнім завданням було відобразити запропоновані дорожні знаки. Брейн-ринг "Дорожня грамота" між 11-В та 11-Г класамиМіж раундами також відбулися конкурси: гра «Світлофор», «Кросворд», під час яких учні проявили неабияку спритність та уважність. Один із цікавіших був конкурс капітанів - онлайн-екзамен ДАЇ. Завершився брейн-ринг ситуаційними завданнями, які треба було проаналізувати і дати повну відповідь.

За підсумками журі кожна з команди набрали однакову кількість балів і розділили перше місце та були нагороджені грамотами «Кращі учасники дорожнього руху».

Фертюк Анна, учениця 11-Г класу 

 

Категорія: Безпека житттєдіяльності / Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.