Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Година спілкування «Поспішайте творити добро!»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Година спілкування «Поспішайте творити добро!»

Автор: dend від 2-12-2021, 08:22, переглядів: 387

0

З метою ознайомлення учнів з історією волонтерського руху в світі, видами волонтерської діяльності, виховання в учнів відповідальності, активної життєвої позиції 30.11.2021 року в 10-В класі була проведена година спілкування «Поспішайте творити добро!»

Під час заходу ліцеїсти зазначили, що 5 грудня світ відзначає Міжнародний день волонтера. 1859 рік вважають роком започаткування волонтерського руху . Саме тоді було створено Міжнародний комітет Червоного Хреста, організацію, яка працювала на волонтерських засадах і надавала першу медичну допомогу полоненим та пораненим.

В Україні з повною силою заявило про себе волонтерство з виникненням Майдану та тероризму на сході країни. Там воюють не лише підрозділи АТО, але й вся Україна. За тисячами військових на фронті стоїть армія волонтерів, яка забезпечує солдат практично всім: харчами, медикаментами, одягом, військовим спорядженням.

Завдяки нелегкій праці волонтерів, безліч людей отримує необхідну допомогу. Волонтери допомагають дітям і дорослим, піклуються про здоров’я людей і тварин, їхній комфорт і безпеку. Нерідко волонтерам доводиться навіть ризикувати власним життям заради порятунку інших.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.