3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Вечір знайомств у 10-В класі

Автор: dend від 25-09-2020, 12:38, переглядів: 466

0

21 вересня у 10-В класі відбувся “вечір знайомств”, на якому розповідали про себе та свої захоплення. Кожен із нас - це індивідуальність. Всім класом ми сіли півколом, і кожен з учнів розказав про себе та свої хоббі. Це зібрання дало зрозуміти, що в нашому колективі багато різноманітних талантів.

Староста нашого класу Анастасія Панасенко займала призові місця з шахів.

А. Василенко 11 років професійно займалася художньою гімнастикою, брала участь у змаганнях та турнірах у багатьох містах України.

Вікторія Баклан - переможниця II (міському) етапу IX Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка у 2019 році.

 Олена Животовська була учасницею танцювального колективу “Калейдоскоп, разом з мамою виступала у складі аматорського колективу “Розрада”.

Грузін Денис займається спортивно- бальними танцями вже вісім років, здобуває лише перші місця на конкурсах у містах України.

Анна Постернак, яка протягом 4 років теж займалася спортивно-бальними танцями,  була учасницею танцювального колективу “Калейдоскоп”.

Ангеліна Заліська займалася в музичній школі м. Гайворона, їздила на Всеукраїнські конкурси зі співу до м. Умані та м. Кропивницького, про що свідчать її нагороди.

Своєю грою на фортепіано зачаровує Кароліна Горошко, яка присвятила інструменту  половину свого життя - 8 років.

Сергій Савченко з 11 років також захоплюється музичним мистецтвом  - грою на гітарі.

Шепель Наталія займається вокальним майстерством та захоплюється вивченням англійської мови та, як наслідок, зайняла 2 місце у МАН з англійської.

І, на останок, наш клас не без талановитих художниць – це Анастасія Цибульська та Вероніка Мельничик, які крім захоплення образотворчим мистецтвом, мають хист і до дослідницької діяльності, про що свідчать достойні другі місця з екології та прикладної математики в МАН.

За ці два роки ми збираємося разом долати всі труднощі, стати найкращими друзями, та визначитися з майбутнім, використовуючи свої таланти.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.