Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Учні 10-Б класу відвідали дітей в лікарні

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Учні 10-Б класу відвідали дітей в лікарні

Автор: dend від 29-01-2020, 10:01, переглядів: 617

0

21 січня 2020 року учні  10-б класу разом з Французан Наталією Олександрівною  відвідали  дитяче психіатричне віддалення №14. Метою поїздки було привітати дітей з зимовими святами та передати зібрані ліцеїстами  солодкі подарунки, а найголовніше віддати частинку свого тепла. Діти разом із подарунками отримали папір та розмальовки для розвитку творчості та уяви. Крім того, вони привезли для них речі, що були зібрані учнями нашого ліцею-інтернату. Також, старшокласники підготували невеликий концерт, який складався з семи номерів. В них 10-б продемонстрував свої таланти, а саме: Аліса Гіль та Туманова Анна співали веселі дитячі пісні, Штивола Михайло зіграв на саксофоні чудову мелодію, Левицький Степан станцював енергійний танець, Савченко Володимир розповів чуттєвий вірш, також Аліса зіграла на сопілці, а роль ведучої займала Крещенко Анастасія.

Насправді, важливе значення цього всього займають навіть не  таланти, а піднятий настрій та щирі  усмішки. Дітям сподобався маленький концерт та подарунки.

Взагалі хочеться відмітити, що робити добро дуже приємно, особливо таким світлим та наповненим добром дітям, тому 10-б дуже вдячний Французан Наталі Олександрівни, за можливість відвідати лікарню та зробити приємне цим діткам.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.