3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Новорічні та Різдвяні свята

Автор: dend від 3-01-2020, 08:58, переглядів: 753

0

Коли приходить зима, випадає перший сніг, наступають морози ми неодмінно починаємо чекати і готуватися до Новорічних та Різдвяних свят.

Вступив у Новий рік і наш заклад. Цього року учні 5-9 класів підготували  театралізоване дійство за мотивами казки Г.К. Андерсена «Снігова королева».

Нікого не залишила байдужими сама Снігова королева, Кай і Герда, маленький чоловічок, Олень, розбійники, навіть нечиста сила вразила всіх артистизмом, прекрасними хореографічними композиціями, які доповнювали характери героїв.

А учні 10-11-класів, не зраджуючи звичаям і традиціям українського народу, підготували новорічне театралізоване дійство «Небо ясні зірки вкрили». Свят зимою справді чимало. І кожне має свої звичаї та обряди. Деякі з’явилися ще в прадавні часи, інші – трохи пізніше, під впливом християнства.

Лише тоді, коли ми повернемося до своїх духовних джерел, яскравий світ новорічної ялинки стане справжнім святом в оселі, запам’ятається на все життя нам і нашим дітям. Від того, як ми шануватимемо своїх предків, свої кращі традиції, залежатиме наша духовність, наша цивілізованість і майбутнє нашої родини, рідної України.

Щороку ми намагаємося долучитися до животворних джерел народних звичаїв і обрядів.

Цьогоріч присутні побували на Андріївських вечорницях, Святій вечері, Щедрому вечорі, помилувалися Маланкою та Василем, переглянули театралізований вертеп. Усі отримали насолоду від виконання різдвяних пісень та хореографічних постановок, почули величні віншування.

Новорічні програми підготували вихователі, вчителі-хореографи, вчитель музики і співу, фахівці технічного центру та наші талановиті учні.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.