3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

День Знань в 11-В класі

Автор: dend від 4-09-2019, 08:32, переглядів: 625

0

1 вересня в гімназії був проведений День Знань. Розпочався він зі святкової лінійки, після якої учні класу поклали квіти до меморіальної дошки героя АТО, випускника нашої гімназії Віталія Волкотруба, а на  перший урок запросили його сина Ігоря, привітали його з Днем Знань і запропонували приєднатись до вікторини «Козацькому роду нема переводу». Гру провели Потєхін А. та Медведєва М., а вихователь Подгорна Н. А. стала безпристрасною суддею.

Поділившись на 2 команди, учні вибрали назви: «Шаблюки» і «Варта». Вікторина розпочалась із конкурсу «Розминка», в якому учасники коротко відповідали на поставлені запитання. В результаті, команда «Варта» отримала невелику перевагу.

В наступному турі команди прослухали тексти про видатних князів Київської Русі, в яких повинні були знайти помилки і виправити їх. Цього разу команди набрали однакову кількість балів.

В перерві ведучі провели невелике бліц-опитування з вболівальниками, серед яких найактивнішими стали Гирич О., Гречук В., Рябошапка К.

Наступний тестовий раунд майже зрівняв рахунок, тому останній тур став вирішальним, а завданням було впізнати відомих гетьманів за їх характеристикою та знайти в портретній галереї.

І з відривом всього лише в 0,5 балів виграла команда… «Шаблюки»! Вітаємо переможців, і готуємось до початку нового, сповненого емоцій навчального року.  

Медведєва Марія, 11-В клас

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.