Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Виховна година до Дня Соборності України «Це моя земля, це твоя земля Україна, Україна»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Виховна година до Дня Соборності України «Це моя земля, це твоя земля Україна, Україна»

Автор: dend від 24-01-2019, 18:02, переглядів: 848

0

В 10-г класі пройшла виховна година до Дня Соборності України «Це моя земля, це твоя земля Україна, Україна ». Учні поглибили знання про виникнення свята Соборності України , пригадали ст. 20 України, ознайомилися з цікавими фактами про Україну. Учні подорожували сторінками історії України, поглибили свої знання про Державні символи, згадали імена славетних українців, які віддали життя за щастя народу.

Годину історичної пам’яті «Соборність України – основа державності»перегорнули сторінки героїчного минулого нашого народу, пригадали січневі події 1918, 1919, 1990 років.   На заході мова йшла про те, що Крути стали символом героїзму та жертовності  молодого покоління в боротьбі за незалежну Україну, звучали пісні, вірші про нашу Батьківщину. Учні переконалися, що лише в єдності дій та соборності душ можна побудувати вільну й демократичну Україну, якою пишатимуться наші нащадки.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.