Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » У 8 класі проведено урок: «Моя країна - Україна»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

У 8 класі проведено урок: «Моя країна - Україна»

Автор: Французан від 12-09-2017, 16:59, переглядів: 1 221

0

У 8 класі  проведено урок: «Моя країна - Україна» з метою розкрити поняття «громадянин», «держава», «Батьківщина», навчити усвідомлювати відповідальність за долю держави кожного українця; стимулювати до вивчення історії рідної країни та виховувати гідність, патріотизм.

Під час уроку діти розповідали про головні історичні події, культурні надбання, цінності народу та досягнення держави, про необхідність охорони державних кордонів та захист її інтересів. Поглибили знання про державну символіку, розповідали про повагу і шанобливе ставлення до звичаїв і традицій, культурних надбань та толерантність до звичаїв інших народів, які населяють державу; вшанували пам'ять загиблих Небесної Сотні, українських військових, волонтерів, а також добровольців.

На завершення уроку учні зазначили той факт, що історичні події на Майдані та в місцях проведення АТО, підкреслюють героїзм та самопожертву значної кількості свідомих українців. Учні підсумували, що наш народ ніколи не буде підкореним, завжди матиме справжню національну гідність.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.