Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Інформаційна година «Людина, що бачила янгола» в 11-Б класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Інформаційна година «Людина, що бачила янгола» в 11-Б класі

Автор: dend від 7-04-2017, 09:11, переглядів: 932

0

5 квітня в 11-Б класі була проведена інформаційна година «Людина, що бачила янгола» з нагоди дня народження  Андрія Тарковського - радянського актора, кінорежисера і сценариста. Народився Андрій Арсенійович 4 квітня 1932 року в селі Завраж'є під містом Юр'євець на той час Івановської області, батько — відомий радянський поет Арсеній Тарковський, народжений у Єлисаветграді, вихідець із давнього шляхетського польського роду. Мати — Марія Іванівна Вишнякова — належала до древнього дворянського роду Дубасових, теж писала вірші.

Він вивчав східні мови, працював в науково-дослідному інституті і тільки в 22 роки вступив на режисерський факультет, щоб знімати справжнє кіно. Сьогодні 85 років з дня народження Андрія Тарковського. Про талановитого майстра, якого не визнавали на батьківщині та обожнювали за кордоном.

Учні мали  змогу детальніше познайомитися з біографією Андрія Тарковського, переглянути фрагменти його фільмів. Біографія митця має велике значення для учнів, адже мистецтво має магічну силу заохочувати кожного бачити красу у повсякденні. Андрій Тарковський точно відтворив всі важливі моменти тогочасного світу у своїх кінострічках та збагатив нашу скарбницю культури.  

Орловська Анна

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.