3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Інформаційна година у 10-Б класі

Автор: Французан від 28-11-2016, 15:10, переглядів: 1 031

0

"Безсмертна сила людського духу" – так називалася інформаційна година, присвячена трагічним подіям в Бабиному яру, яка пройшла у 10-Б класі. Бабин Яр є символом трагедії Голокосту та нацистських злочинів в Україні. Це - могила десятків тисяч євреїв, а також людей інших національностей.

Рівно 75 років тому німецька окупаційна влада без жодних пояснень наказала всім киянам єврейської національності зібратися на вулиці Мельника (нині – Мельникова). Люди не знали, навіщо їх збирають, а тому прийшли добровільно. Вони думали, що їх хочуть просто вивезти з міста. Проте 29 вересня 1941 року колони євреїв йшли на вірну смерть. За кілька днів німці розстріляли 34 тисячі єврейських чоловіків, жінок та дітей. Усього у Бабиному Яру було вбито 150 тисяч безневинних людей, у тому числі й представників інших національностей.

Висновком, який було зроблено наприкінці заходу, була думку про те, що поняття культури міжнаціональних відносин у суспільстві та толерантного ставлення до людей різних національностей не втрачає своєї актуальності ніколи.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.