3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Практика у 10-В класі

Автор: Французан від 6-06-2016, 14:28, переглядів: 1 344

0 Практика у 10-В класі

30 травня в Кіровоградському обласному навчально-виховному комплексі (гімназія-інтернат – школа мистецтв) відбулося відкриття навчально-виховної практики з вивчення іноземних мов. В 10-В класі перший день практики пройшов під гаслом " Have fun exploring Europe” (Весело знайомимося з Європою). Учні класу ознайомилися з програмою навчально-виховної практики. Відбувся поділ колективу на творчі групи та визначення їх обов’язків. Діти провели фонетичну зарядку – Say it Right. Переглянули відеоматеріал "Ultimate challenge” та обговорили переглянуте. Також взяли участь у вікторині "Going around Europe” та почали розробку інтерактивного путівника "Europe: countries, people, cultures”. Під керівництвом вчителя іноземної мови Прибори Романа Івановича підготували презентації "European countries”. Домашнім завданням було вивчити пісню "We are the champions” – Queen, яку ми плануємо співати під час інших занять.

Мабуть, кожен учень 10-В класу з нетерпінням чекав 31 травня. Адже цей день обіцяв бути не схожим на інші. На заняттях з англійської мови діти дізналися про звичаї та традиції країн Європи, після перегляду відеоматеріалів «Soho», вчитель іноземної мови, Прибора Роман Іванович, провів вікторину «The crossroads of the world – Freedback». Звичайно ж, учні із задоволенням готувалися до загального заходу, репетирували пісню «We are the champions». І, напевно, найцікавішим моментом цього дня був похід до кінотеатру, де діти переглянули фільми «Люди Х» та «Аліса в Задзеркаллі». Учні отримали море позитиву та незабутніх емоцій.

Перше червня 2016 року у 10-В класі розпочалося із організаційної лінійки, де учні гімназії представляли свою команду «GENIUSES». Далі розпочалися практичні заняття, під час яких учні мали змогу брати участь у історичному калейдоскопі «This day in history», на якому дізналися про історію виникнення Дня Захисту дітей. Почута інформація була дійсно вражаюча та сповнена багатьма цікавими фактами. Потім переглянули мультфільм «Animal farm», який був насичений історичними фактами щодо розвитку тоталітарного режиму в СРСР. Під час обговорення підсумків дня дітям вдалося зіграти у надзвичайно цікаву рольову гру «Nuremberg 2 ».

Щороку , в перший літній день, майже кожна світова країна офіційно відзначає Міжнародний День захисту дітей .

Саме з цієї нагоди у приміщенні Кіровоградської обласної філармонії відбувся святковий концерт, в якому брали участь талановиті діти нашої області. Учні 10-В класу отримали надзвичайну можливість відвідати цей чудовий концерт.

Програма концерту була дуже насичена та цікава. На сцені творили диво танцювальні колективи Кіровоградщини. Це ще раз підтверджує те, що Кіровоград і справді є танцювальною столицею України.

2 червня 2016 року, день який учні 10-го гуманітарного класу назвали «Great discovers, new ideas» («Чудові відкриття, нові ідеї»). Наш день почався з організаційної лінійки, на якій діти мали змогу знову прослухати звіти й назви команд своїх опонентів. Потім почалося практичне заняття, яке включало в себе відеоряд «Inventions that changed the world» (Винаходи, що змінили світ), на тему якого учні провели диспут. Наступне завдання включало в себе роботу над інтерактивним путівником «Europe: countries, people, cultures» («Європа: країни, люди, культура»), щоб виконати завдання дітей розділили на декілька груп.

Також учні мали можливість відвідати музей імені Н. М. Бокій, історика та археолога, кандидат історичних наук, доцента кафедри історії України, з метою примножити знання й згадати попередній матеріал.

Музей коротко й змістовно репрезентує періоди історії нашої Кіровоградщини. Хоча музей досить таки молодий, але вміщує в себе артефакти практично всіх археологічних епох. Музей представляє роботу археологічної експедиції кіровоградських дослідників-археологів впродовж 30 років.

Діти мали шанс дізнатися не лише про історію нашої маленької Батьківщини, а й про саму Нінель Михайлівну, про неординарність і специфічність її характеру, про вклад в історичну скарбницю нашої країни.

Екскурсія дуже сподобалась, учні були в захваті.

Наприкінці дня діти підвели підсумки, й отримали роботу на наступний навчальний день, що означало підготувати сценки «Wonderful people’s lives» (Чудове життя людей)

3 червня учні 10-В класу відвідали Чигирин, Суботів та Холодний Яр. Це було дуже цікаво та захоплююче. У Чигирині діти відвідали музей та резиденцію Богдана Хмельницького, Замкову гору. Учні класу дізналися багато нового з історії України, а саме: період Національно-визвольної війни 1648-1654 рр. Відвідали Суботів, де оглянули Іллінську церкву і на власні очі побачили залишки маєтку славного гетьмана Хмельницького. Дітей вразив інтер’єр церкви. Також учні мали змогу ознайомитись з особистим життям великого Богдана. Потім учні класу вирушили до Холодного Яру, де були вражені могутністю 1000-літнього дуба Залізняка.

Загалом, екскурсія була дуже пізнавальною для дітей історичного класу, які мали змогу доторкнутися до історії й, можливо, це стане їм у нагоді у майбутньому.

4 червня навчально-виховна практика з вивчення іноземної мови в 10-в класі відбувалася під гаслом « What the EU does ( Євросоюз як він є!)». Після організаційної лінійки в класі відбулося практичне заняття на тему «EU Member States», під час якого учні захищали власні проекти. Після захисту учні обговорювали матеріали майбутньої екскурсії по музеях Переяслав-Хмельницького та обрали цікаві місця для відвідування. Після цього спланували завдання на наступний день.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.