3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Зустріч з письменником

Автор: Французан від 28-11-2015, 11:56, переглядів: 1 058

0 Зустріч з письменником

У рамках тижня, присвяченого Дню української писемності та мови, відбулася зустріч п’ятикласників із справжнім письменником!

Гість такого рівня (редактор видавництва книжок для дітей «Фонтан казок», член літературного угруповання «Нова дегенерація», «серйозний» письменник для дорослих, літературний критик, перекладач і прекрасний дитячий автор!) відвідує Кіровоградську землю не часто, тож , завдячуючи нашій випускниці та місцевій поетесі Горобець Олені, ми отримали гарний шанс познайомитися та поспілкуватися з класиком нашої літератури Іваном Андрусяком.

Іван Михайлович Андрусяк належить до поетів-«дев’ятдесятників», виступає як літературний критик, автор поетичних збірок «Отруєння голосом», «Шарга», «Повернення з Галапагос» та ін., романа-новели «Вургун», перекладів творів Чарльза Діккенса, Марини та Сергія Дяченків, Анни Політковської, дитячих творів «Стефа і її Чакалка», «Зайчикова книжечка», «Звіряча абетка», «Кабан дикий – хвіст великий. Друга історія Стефи і Чакалки», «М’яке і пухнасте», «Вісім днів із життя Бурундука» та багатьох інших творів. Відзначений преміями різних конкурсів – «Благовіст», ім. Бориса Нечерди, «Золотий лелека», видавництва «Смолоскип», журналу «Кур’єр Кривбасу».

Зустріч з письменникомП’ятий клас серйозно попрацював: разом із Вікторією Володимирівною та Наталею Володимирівною підготували та виступили на шкільній лінійці зі «Звірячою абеткою» та «Дівчачими дразнилками» цього автора, проштудіювали інтерв’ю та статті про цього письменника, а на добру згадку про себе подарували І.Андрусяку кошик його улюблених ще з дитинства цукерок – «Рачків», чашку та магніт із краєвидами нашого міста.

Звісно, «обмінялися» виконанням творів: п’ятикласники – що вивчили, а автор – що недавно написав. Щиро раділи один від одного, придбали купу книжок із гарними творами та прекрасними ілюстраціями до них, брали автографи, фотографувалися (а як же без селфі!). Океан позитива! Шквал емоцій!

PS. Виявляється, що письменники не такі вже й суворі, серйозні та нудні!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.