3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Пишаємося перемогами!

Автор: yulua від 18-05-2021, 10:14, переглядів: 416

0
Щиро вітаємо наших учнів - переможців ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких проєктів МАН 2021.

Цьогоріч наш заклад виборов 15 перемог.


І МІСЦЕ


ГОРБЕНКО ВЕРОНІКА,
учениця 10 класу
(секція соціології)

“Результатом моїх пошуків стала науково-дослідна робота. У майбутньому я планую продовжувати наукову роботу у Малій академії наук, я ще не знаю, якій праці хотіла б присвятити себе в майбутньому, але переконана, що моя професія буде пов’язана з соціологією, педагогікою та релігієзнавством”.



ТУМАНОВА АННА
учениця 11 класу
(секція матеріалознавства)

 “Я вважаю, що я провела достатньо цікаве дослідження, яке в майбутньому можна удосконалювати і використовувати в різних цілях. Робота має наукову новизну і практичне застосування”



 
ІІ МІСЦЕ
ГІЛЬ АЛІСА, учениця 11 класу (секція аерофізики та космічних досліджень) 
“Я завжди прагнула до створення чогось нового, і в своїй роботі мені вдалося реалізувати свій потенціал. Сподіваюсь, що мої напрацювання реалізуються на космічних станціях майбутнього і зменшать рівень шкоди людському організму. А я, в свою чергу, продовжу роботу над новітніми технологіями у галузі програмування, можливо, поєднаного з астрономією”.

ЗАПОРОЖЕЦЬ ВЛАДИСЛАВ, учень 10 класу (секція екологічно безпечних технологій та ресурсозбереження)
“Правду кажучи, я ще не визначився з якою професією пов’яжу своє життя, але навчатись і розвивати свої здібності планую зі сфери інженерії”.

ЦУКАНОВ ГЛЄБ, учень 9 класу (секція історичного краєзнавства)
“З дитинства мене цікавила історія, а родина сприяла саме цьому захопленню. Батьки дотримуються позиції, висловленої О.П.Довженком, що «сучасне завжди на дорозі із минулого в майбутнє».

ШАМАНСЬКИЙ КИРИЛО, учень 11 класу (секції електроніки та приладобудування; мультимедійні системи, навчальні та ігрові програми)
“В майбутньому планую працювати над розвитком проєкту та додати ще декілька різновидів діагностики. Робота над проєктом допомогла усвідомити, що наші знання допомагають вирішити великі проблеми”.

ІІІ МІСЦЕ

ДОБРЯНСЬКИЙ ЯРОСЛАВ, учень 11 класу (секція етнології) 

“Кожна експедиція була неймовірно цікавою. Зворушливі спогади респондента, старовинні фото, багато цінних записів. Польовий матеріал – неоціненна спадщина, яка лягла в основу нашого науково-дослідницького проєкту”.


ЖАБКОВСЬКА ЄЛІЗАВЕТА, учениця 8 класу (секція теології, релігієзнавства та історія релігії)

“Я хочу присвятити своє життя вивченню філософії. Дослідження та популяризація філософії, зокрема релігійної, на мій погляд, сприятиме діалогу людей різних конфесій. Люди повинні навчитися поважати свою культуру і зберігати свою віру, але водночас з розумінням ставитися до людей, які відрізняються від нас”. 


МАРФУЛА ІРИНА, учениця 11 класу (секція економічної теорії та історії економічної думки)

“Я впевнена, що мої досягнення в спорті вже сьогодні, а також в майбутньому, правильний вибір професії будуть пов’язані з розвитком економічного зростання нашої країни, оскільки я всіляко намагатимусь сприяти покращенню стану спортивної культури та технологій в Україні”. 


ВАНІН ЮРІЙ, учень 11 класу (секція правознавства)

“Після закінчення школи я планую отримати гуманітарну юридичну освіту. Під час студентського життя я сподіваюся зустріти більше однодумців, які готові до активних дій для розбудови демократичної, соціальної, правової України, для того щоб зробити життя в нашій державі комфортним та гідним”.

 
КАРЧЕВСЬКИЙ ВОЛОДИМИР, учень 10 класу (секція математичного моделювання) 

“В майбутньому я бачу себе програмістом. Я ще не вибрав конкретну сферу програмування, але, якщо доведеться колись працювати з криптовалютами, то я з великою цікавістю буду це робити”.


ШЕПЕЛЬ НАТАЛІЯ, учениця 10 класу (секція англійської мови) 

“Своїм дослідженням я хочу привернути увагу мовознавців до особливої  ролі неологізмів як фактору впливу на суспільство. Дискурс ЗМІ має бути спрямований на обізнаність громадськості та формування сучасної суспільної думки”.


ЦИБРІЄНКО ЄЛИЗАВЕТА, учениця 10 класу (секція фінансів)


ДУКАЙ КАТЕРИНА, учениця 11 класу (секція мікроекономіки) 

Категорія: Навчання

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.