3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Історичний день літньої мовної школи

Автор: mirosha від 7-06-2019, 11:52, переглядів: 1 016

0

День 5 червня п'ятикласники розпочали з практичного заняття, на якому вони дізналися про життя та творчість  видатних німецьких письменників і поетів Фрідріха Шиллера, Генріха Гейне та Йохана Вольфганга Гете. Учні прочитали вірші цих поетів  в оригіналі, а також в перекладі на російську та українську мови. Потім ми відвідали  бібліотеку імені Євгена Маланюка, де  стали учасниками віртуальної подорожі цікавими містами Кіровоградщини. Після цього гімназисти взяли участь у вікторині. Найактивнішими учасниками були Кошовий Кирило та Бондарчук Андрій.

Упродовж дня учні 7 класу («Trendmakers») продовжили роботу над своїм проектом, знявши відео для звіту. Упродовж практичних занять семикласники опрацювали тему “See new places, meet new places”: учні поділилися своїми враженнями від учорашньої подорожі, переглянули фотографії, обговорили презентацію «Countries and people” (“Країни та люди”) та, об‘єднавшись у команди, провели гру “When in Rome, do as Romans do”.

Учні 10-А класу проходили тести до ЗНО з англійської мови. Завдяки Світлані Володимирівні ми дізналися про типові помилки в цьому тесті та як їх уникнути, відкрили для себе чудові сайти та програми, що допомагають підвищити рівень знань з англійської мови.

Цей день запам`ятався участю у Круглому столі з волонтером Корпусу Миру США. Це було дуже цікаво та пізнавально!

Також ми дізналися про незвичайну, веселу командну гру “CUP SONG”. Вона розвиває спритність та уважність.

Наприкінці дня ми підвели підсумки щодо проведеної роботи та підготували завдання на наступний день практики.

Дев’ятий день практики був незабутній та яскравий, він запам`ятався для кожного з нас позитивними емоціями та враженнями.

5 червня - день, як завжди,  розпочався з лінійки-звіту.  Розповівши свій девіз та представивши команду учні 10-В класу розпочали кропітку роботу в класі над розв’язуванням тестів . Керівник групи та вчитель англійської мови Діхтяр В.О. допомагала в складних питаннях та пояснювала дітям нову граматику.

 Після невеликого перепочинку ми провели швидку репетицію до нашої звітної лінійки, а також і до концерту закриття мовної практики.  Згодом ми продовжили вчити та здавати вірші з української літератури. Учень 10-В класу Відешин Микола провів пізнавальну гру «Що? Де? Коли?». Участь брали дві команди «Унікуми» та «Інтелектуали». Впродовж гри, учні відповідали на питання з таких предметів як мистецтво, історія, музика, географія та наука.

Сьогодні нам випала честь відвідати Кіровоградський краєзнавчий обласний музей. Нам як історичному класові було дуже цікаво побачити залишки історії на власні очі. Наша екскурсія розпочалась з стародавніх пам’яток Кіровоградщини. Ми відвідали два зали: перший - флори та фауни, другий - історичний. Найбільш вражаючим для класу були приміщення присвячені життю В. Винниченку та колекції О. Ільїна. Приміщення музею світле та гарне, тому експонати було чітко видно, навіть дрібниці, які важко помітити неозброєним оком.

Після відвідування музею ми відправились на невелику прогулянку вздовж Площі Героїв Майдану та Дворцової, а згодом повернулись в гімназію.

Категорія: Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.