3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

3 червня у літній мовній школі

Автор: dend від 5-06-2019, 10:27, переглядів: 1 017

0

День 3 червня традиційно розпочався із загальношкільної лінійки. Після лінійки п'ятикласники провели практичне заняття, на якому дізналися багато цікавого про німецьку автомобільну промисловість. Учні переглянули презентацію та провели вікторину. Після цього ми вирішили провести батл на кращого знавця марок автомобілів. Переможцями виявилися Бузінова Валерія та Кошовий Кирило.

Після ранкової лінійки учні 7 класу продовжили роботу над темою «Знання мов відкриває світ». Протягом практичних занять семикласники переглянули та обговорили презентацію «English is everywhere (Англійська мова – скрізь)», звернувши увагу на цікаві факти про англійську мову. Девізом сьогоднішнього дня стало прислів‘я «As many languages you know as many times you are a person (Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина)”. Тому гімназистам було запропоновано переглянути навчальне відео і вивчити кілька найуживаніших фраз різними мовами: іспанською, італійською, французькою. Наприкінці занять семикласники мали нагоду продемонструвати не тільки знання, а й пограти у футбол та інші рухливі ігри.

Учні 10-А класу переглянули та обговорили відеофрагмент «Bringing the family together( Воз`єднання родини)», який усім сподобався.

Після перегляду і обговорення фрагменту ми залучилися до творчого проекту « Passport to the European Union (Паспорт Євросоюзу)» та дізналися більше про Європу. Завдяки цьому заходу ми змогли уявити себе частиною Європейського Союзу.

Також ми відвідали Гай десантників, де провели чудово час на свіжому повітрі, зробивши корисну справу для навколишнього середовища, очистивши природні джерела.

Наприкінці дня ми підвели підсумки щодо проведеної роботи та підготували завдання на наступний день практики. Чекаємо з нетерпінням!!!

Цей день запам`ятався для кожного з нас незабутніми емоціями та враженнями.

На календарі 3 червня, а отже настав другий тиждень мовної практики. Звітувавши на лінійці, учні 10-В класу розпочали роботу над матеріалом «Children’s rights and duties».  Переглянувши англомовне відео-виступ Адори Світак, керівник групи В.О. Діхтяр провела бесіду на тему «Чи знаєте ви свої права та чи виконуєте обов’язки?». Також було проведено тренінг «The Duty of Children». Після невеликої перерви була проведена консультація з української літератури. На протязі першої половини дня учні вчили та здавали вірші.

Перед обідньою перервою були проведені репетиції хореографічних та вокальних композицій до закриття табору. 

Після обіду учні вирушили на подорож до берега річки Інгул. Небо було хмарним, проте погода була теплою, що дало змогу добре відпочити та незабутньо провести час. Найбільше вразило екологічне становище самої річки та її берегів. Перепочивши на пляжі близько години, група зібралась та вирушила назад до гімназії.

Категорія: Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.