Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » » Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 10-ті класи (11 червня)

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 10-ті класи (11 червня)

Автор: Французан від 12-06-2018, 15:02, переглядів: 1 465

0

Після організаційної лінійки відбулась репетиція концерту до дня закриття навчально-виховної практики з вивченням іноземних мов.

По завершенню репетиції у 10-Б класі відбувся плановий урок з англійської мови, на якому гімназисти вдосконалили своє вміння слухати і розуміти живу англійську мову,  шляхом проведення аудіювання.

Сьогодні учні отримали нагороди за участь у Всеукраїнській євровікторині на тему Європи та Євросоюзу від Представництва ЄС в Україні. Гра складалася з п’яти раундів. Щоб набрати максимум балів, необхідно було успішно пройти усі раунди. При оцінці було враховано точність та швидкість відповідей. У грі взяли участь понад п’ятдесят євроклубівців (переважно учні 10-Б та 10-В класів); Безпалько Наталія, Горшовський Богдан, Соколов Михайло та Супрун Ольга ввійшли в сотню найкращих та отримали подарунки від організаторів конкурсу, а євроклуб «Астра» - карту Європи за активну участь.

Діти з нетерпінням чекають завтрашнього концерту до закриття.

Учні 10-В класу відвідали відділ рідкісних видань Кіровоградської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. І. Чижевського. Бібліотека Чижевського – одна з найстаріших в Україні, найбільша за обсягом фондів книгозбірня області. Має універсальний фонд на традиційних та новітніх носіях, зберігає колекції цінних і рідкісних видань; є депозитарієм видань краєзнавчого змісту. Виконує функції головної бібліотеки регіону, координує діяльність бібліотек області, надає їм науково-методичну допомогу.

Під час екскурсії діти дізналися, що у фондах відділу рідкісних та цінних документів налічується понад 17 тис. видань, серед них – рукописи давньослов'янською мовою, датовані XV ст., стародруки І. Федорова, П. Мстиславця, видання Києво-Печерської друкарні з численними маргіналіями. Ядро фонду відділу складають книги Єлисаветградської публічної бібліотеки, які вдалося зберегти до нашого часу. У зібранні відділу зберігаються цінні книги з приватних книгозбірень – відомого кіровоградського колекціонера старовини, електрика за фахом О. Ільїна, польського композитора К. Шимановського, генерала від кавалерії О. Самсонова, письменника В. Винниченка, філософа Д. Чижевського, а також родинний архів Флоровських, дореволюційні періодичні видання, колекція мініатюрних видань, сучасні шедеври поліграфічного мистецтва.

Учні 10-Г класу відвідали Археологічний музей,  який розташований в приміщенні педагогічного університету. Захоплююча екскурсія справила неабияке враження! Екскурсовод розповів гімназистам про розвиток людства на теренах Кіровоградської області,а також показав нещодавно знайдену скіфську бабу, яка є рідкісною знахідкою у наш час.

Також учні готували виступ до закриття табору.

Категорія: Навчання / Ліцейне життя / Англійська мова / Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.