Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » » Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 5-8 кл. (6 червня)

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 5-8 кл. (6 червня)

Автор: Французан від 7-06-2018, 17:01, переглядів: 1 668

0

Для учнів 5 класу  восьмий день практики був надзвичайно емоційним. Діти підготували відкритий захід та представили його на сцені. Пятикласники вдало продемонстрували увесь свій багаж знань англійської мови, який вони здобули за рік вивчення. Школярі інсценізували діалоги з повсякденного життя. Сценкою «В ресторані» діти продемонстрували, що вміють замовляти їжу та обговорювати меню. Імпровізація «В магазині» довела, що чоловікам не бажано ходити з жінками за покупками. Було весело спостерігати за вчителем, дітьми і тваринами в зоопарку. Сценка з не дуже розумним учнем «Екзамен» розсмішила зал. Хореографічні та вокальні номери додали родзинку виступу. Тож можна сказати, що п’ятикласникам можна вже сміливо вирушати за кордон.

Сьогоднішній день у 6 класі, як і завжди, був насиченим та цікавим. Спочатку ми продовжили роботу над проектом «Відкрий для себе Америку». Учні здійснили уявну подорож до найбільших міст країни – Вашингтону і Нью-Йорку та познайомилися із стародавніми та сучасними пам’ятками цих міст. Цікавою була розповідь про видатних американців та їх внесок у розвиток країни. Після цього ми відвідали бібліотеку Чижевського, де зустрілися з волонтеркою Корпусу Миру. Під час зустрічі ми мали нагоду поспілкуватися англійською мовою з носієм, отримати відповіді на запитання, які нас цікавлять, та взяти участь у різноманітних іграх і конкурсах. Сьогоднішній день залишив у пам’яті багато приємних вражень та емоцій.

6 червня команда «Dynamite Children» (7 клас) відвідали екскурсію до села Шевченково, яке раніше називалось Керелівка і де жив великий поет, художник, скульптор, прозаїк, громадський діяч, член академії мистецтв, національний герой і символ України Тарас Григорович Шевченко. Пізніше семикласники відвідали школу пана Енгельгарда і поїхали до села Моринці, де народився Шевченко. Учням дуже сподобалась екскурсія.

Наш (8 клас) день розпочався з інтелектуальної гри « The Cleverest”, яку підготували учні 10-В класу. З нашої команди у грі брали участь Гончар Аня та Сіроменко Даша. Слід зазначити, що гра була пізнавальною для всіх учнів  гімназії і ми мали гарну нагоду перевірити свої знання в області географії, країнознавства та історії. Після загальних зборів команда “BMW” провела фонетичну розминку у класі, під час якої ми вивчили пісню німецької солістки Namika “ Lieblingsmensch” та провели флеш-моб на свіжому повітрі.

Категорія: Навчання / Ліцейне життя / Англійська мова / Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.