Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » » Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 10-ті класи (4 червня)

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 10-ті класи (4 червня)

Автор: Французан від 5-06-2018, 14:38, переглядів: 912

0

Наступний день нашої навчально-виховної практики з вивченням іноземних мов був ще більш насичений та різноманітний на історичні події. Учні 10-А класу пройшли «шевченківськими місцями».

По прибуттю відвідали літературно-меморіальний музей Т.Г. Шевченка, де доповнили знання про дитинство Тараса Григоровича і його родовід. Наступним місцем, яке ми відвідали – стало село Моринці, де ми побачили хату дяка, у якого навчався малий Тарас. Мальовничий краєвид та природа дуже здивували… Далі відбулася екскурсія до батькової хати, зустрілися з місцевим гончарем, який продемонстрував нам гончарне мистецтво та свої вироби. Сповнені вражень після зустрічі з гончарем, ми вирушили до останньої зупинки нашої подорожі – маєток пана Енгельгардта, де ми мали змогу побачити віковий дуб. Стомлені, але щасливі ми повернулися до стін рідної гімназії.

Висловлюємо щиру подяку всім, хто доклав зусиль у організації та проведенні екскурсії.

Ранок у 10-Б класі розпочався з репетиції англомовної вистави «Goldilocks». Кожен учень удосконалював свою акторську гру та вміння говорити англійською мовою.

По завершенню репетиції діти пішли до кінотеатру «Портал», де за своїм бажанням подивилися один з двох фільмів: «Красуня на всю голову» або «Хан Соло». Кожен із захопленням слідкував за тим, що відбувається на екрані. Це справило неймовірні враження на учнів 10-Б класу.

Наступним, що зробили гімназисти, було відвідування валів фортеці Святої Єлисавети. Там учні дізналися про історію створення фортеці та застосування її під час воєнних дій. Почуте гімназисти намагалися відтворити англійською мовою та зняли це на відео.

Після повернення в гімназії учні дізналися плани щодо майбутньої поїздки у Моринці. І тепер з нетерпінням її чекають. 

У 10-В класі день пройшов під гаслом « Sky is the limit»(Світ біля твоїх ніг ).

Ранок розпочався зі звітів капітанів команд про результати роботи впродовж попереднього дня. Далі за планом ми переглянули та обговорили відеофрагмент «Dream job or job for a living ?»,  була проведена бесіда на тему «The best job ever( Найкраща у світі професія). Після обговорення бесіди учні залучилися до рольової гри «Let me introduce myself» (Дозвольте відрекомендуватися). Також була проведена творча робота з елементами гри «Do and understand» (Роби і розумій) та робота з інформаційними ресурсами, підбір та обробка даних.

У другій половині дня учням 10-В класу пощастило відвідати музей 3-го окремого полку спецпризначення.

Учні із захопленням слухали розповіді спецпризначенця, від деяких експонатів та історій перехоплювало дух.

Музей складається з трьох кімнат – кімната афганської слави, кімната повітряно-десантної підготовки та експонати з АТО. Учні з подивом переглядали портрети всіх командирів полку за 55 років існування військової частини.

Зали присвячені довоєнному періоду та війні на сході країни розділені символічним порталом - аркою, що символізує події «Революції гідності». Саме він розділив життя на «до» і «після - назавжди змінив життя всіх українців.

Завдяки цій екскурсії, учні змогли усвідомити та зрозуміти глобальність війни.

Сьогодні наш клас  (10-Г) підготував виступ на сцені, яким представив свою команду «Wizards». Виступ складався з трьох частин: сценки у замку Hogwards, відео-подорожі по гімназії, в якій навчаються чарівники, і пісні про магів. Ми були схвильовані, але щасливі, адже було проведено безліч репетицій задля такого гарного виступу. Цей виступ був для нашого класу дебютним, адже ми вперше представляли клас англійською мовою.

Пізнавальною для нас стала екскурсія на Фортецю Єлисавети – ми дізналися про історію Єлисаветграда,  вшанували пам’ять загиблих воїнів у Другій Світовій війні та спецопераціях АТО.

Категорія: Навчання / Ліцейне життя / Англійська мова / Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.