Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » » Театралізоване дійство "Снігова королева"

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Театралізоване дійство "Снігова королева"

Автор: dend від 26-12-2013, 18:07, переглядів: 2 941

0
Театралізоване дійство "Снігова королева"Коли підходить пора Новорічно-різдвяних свят, ми поринаємо у чарівний світ, створений уявою і фантазією багатьох поколінь наших предків. 

Новий рік – це свято для всіх нас і кожного зокрема. Вступаючи в новий відлік часу, ми маємо освятитися найкращими почуттями, побажати одне одному щастя, здоров’я, голубого неба над оселею, статків і злагоди в родині. 

Для кожного народу країн світу Новий рік – це час, коли, озираючись на прожиті 365 днів, люди оцінюють своє життя, будують плани на майбутнє. Вірить людина в долю чи ні, та кожен усе-таки сподівається, що рік, який настає, принесе йому та його близьким щось нове, хороше і добре. 

Кожному хочеться залишити неприємності та негаразди позаду і з надією зазирнути у майбутнє. 

26 грудня в Кіровоградському облкомплексі відбулося театралізоване дійство за мотивами казки Г.Х.Андерсена "Снігова королева" у виконанні учнів 5-9, 10-А класів, на якому були присутні директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації Лещенко Ельза Володимирівна та директор департаменту регіонального розвитку, містобудування та архітектури Кіровоградської обласної державної адміністрації Кулікова Вікторія Володимирівна. А 27 грудня в гімназії ІІІ ступеня - театралізоване дійство "Ніч перед Різдвом" за мотивами повісті М.В.Гоголя "Вечори на хуторі поблизу Диканьки".

 


 

 

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.