Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Учні обласного наукового ліцею освоюють цифрову навчальну лабораторію фізики

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Учні обласного наукового ліцею освоюють цифрову навчальну лабораторію фізики

Автор: dend від 2-09-2020, 21:56, переглядів: 482

0 1 вересня  в Центральноукраїнському науковому ліцеї-інтернаті відбулася презентація сучасної цифрової учнівської наукової фізичної лабораторії, вартістю 1 млн. 300 тис. грн.
Цифрова навчальна лабораторія фізики – це предметний кабінет де проводяться лабораторні роботи та практичні заняття (експериментальні дослідження, науково-творчі роботи чи відтворення певних умов або процесів).

Лабораторія складається з цифрового вимірювального комп’ютерного комплексу вчителя, аналогово-цифрового перетворювача з датчиками, демонстраційного обладнання; цифрового вимірювального комп’ютерного комплекс у учня – з базовою комплектацією датчиків; мікроскопу цифрового (для вчителя та учнів); цифрової документ-камери (документ-сканер); загального демонстраційного обладнання (демонстраційні електричні та механічні прилади, набори для демонстрації тематичні, засоби для експериментів, моделі, інше приладдя).

В навчальному кабінеті в достатній кількості представлені основні засоби навчання як демонстраційні, так і лабораторно-дослідні. Учні закладу, а також слухачі Малої академії наук отримали унікальну можливість займатися дослідницькими та науково – практичними поєктами на новому сучасному обладнанні.

За матеріалами сайту http://osvita.kr-admin.gov.ua


Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.