3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Подорож 10-Б класу до Львову

Автор: dend від 24-01-2020, 13:12, переглядів: 588

0

Шкільні екскурсії - це чудова можливість дізнатись багато нового та цікавого про міста нашої країни. Це ті події, які будеш згадувати усе життя з посмішкою на обличчі. Так само учні 10-Б класу, разом з Ольгою Анатоліївною та Валентиною Олексіївною поїхали до Львова.Це місто ще часто називають українським Парижем або Віднем. Але не дивлячись на це,Львів не має жодних аналогів. Це місто огорнене таємничими легендами, цікавими переказами, неймовірним ароматом кави та шоколаду.Тут всюди лунає дзвінка українська мова. А самі люди тут привітні й ласкаві.

Львів-це дуже старовинне місто, яке було засновано ще в 13 столітті. Львів розташований в долині двох річок, на відстані сімдесят кілометрів від кордону з Польщею.

Одразу після приїзду діти поїхали на екскурсію по Львову, побачили чудову архітектуру цього міста. Тут немає високих будівель, але на деяких вулицях є дуже незвичайні і гарні будинки. Усі вони були побудовані в однаковому стилі і мали по 3 вікна, а іноді по 2 або 4.

Екскурсія по цьому неперевершеному місту тривала 4 дні. В перший день учні встигли побачити багато цікавих місць. Спочатку вони побували на Личаківському кладовищі, на якому поховані найвідоміші особистості України, відвідали музей архітектури та побуту, Високий Замок, а в кінці дня Собор Святого Юра. На другий день ескурсія продовжилась на великому футбольному полі "Арена-Львів". Після цього, діти поїхали до Карпат. Там неймовірна атмосфера, яка зачаровує кожного. На третій день у Львові був чудовий ярмарок, на якому можна було чудово відпочити і купити гарні сувеніри для  батьків та друзів. Поруч з ярмарком була ратуша, з якої відкривався чарівний вид. Ввечері діти пішли в Львівський Оперний театр на виставу "Богема", де побачили неймовірну гру акторів та почули їх чарівний спів. В останній день, ми гуляли по Львову і відвідали майстерню шоколаду.

Я думаю ми не дарма з'їздили в Львів. Ця неймовірна атмосфера зарядила усіх позитивом на довгий час і зблизила нас ще більше.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.