Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Що маю знати, щоб зберегти своє здоров'я

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Що маю знати, щоб зберегти своє здоров'я

Автор: feanen від 18-02-2019, 08:07, переглядів: 647

0

Чи не найвагомішим в наш час є здоров'я та знання про те, як тримати його на рівні. Саме тому на таку тематику учні 9 класу провели  бесіду "Що маю знати, щоб зберегти своє здоров'я".

Під час обговорення  були наведені мінуси та плюси здорового способу життя, адже здоровим хоче бути кожен, а  відмовлятись від смаколиків життя -  ніхто. Учні поділилися один з одним не лише думками, а й рецептами здорового тіла та духу, провели паралелі між спортом та здоров'ям та визначили як взаємозамінити певні "вольності" харчування корисними вправами. Цікавим відкриттям стало те, що для кожного ця тема була актуальною, шкідливі звички та який відбиток від них на здоров'ї -  тема не нова, а от шляхи та способи як їх уникнути заінтригували аудиторію.

Мета заходу успішно досягла слухачів, всі  присутні зробили висновки та поставили собі ціль долучитись до челенджу оздоровлення.

Здоров'я це найголовніша ланка життя, а щоб жити щасливо довше, то треба приготувати своє здоров'я власноруч, поставити на легенький вогник тренувань, залити корисним харчуванням,  додати бажання та приправити завзяттям!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.