Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Лекція лікаря-нарколога «Бережи себе»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Лекція лікаря-нарколога «Бережи себе»

Автор: feanen від 23-02-2018, 15:41, переглядів: 966

0

З учнями 8-го і 9-го класу Кіровоградського облкомплексу (гімназія-інтернат–школа мистецтв) ІІ ступеня з  метою попередження та розвитку усіх видів наркотичної, алкогольної та тютюнової залежностей було проведено профілактичну лекцію «Бережи себе» лікарем-наркологом КЗ «Кіровоградський обласний центр здоров’я» Шкодою Іриною Михайлівною.

Під час заходу лікар розповіла про причини і страшні наслідки хвороби – наркоманії, основні наркотичні речовини, їх дію на організм людини та шляхи профілактики наркозалежності; розглянули наркоманію в моральному, правовому і медичному аспектах;  доповіла  про розуміння і переваги здорового способу життя; про безпеку власного життя, а також про життя наркозалежних людей.

Що ми знаємо про наркотики і наркоманію? Що поро­джує наркоманію? Чому двоє зі ста людей обирають для себе цей шлях — жорстокий, небезпечний, що заводить у глухий кут?

 Щоб боротися з ворогом, його потрібно добре знати.

Наркоманія — захворювання на все життя, яке набувається за власним бажанням і не піддається лікуванню.

Наркоманія породжує низку проблем, з якими самотужки не справитися. Вона руйнує людське здоров'я, родинне щастя, життя. Наркомани, як правило, стають на злочинний шлях, вони не доживають до старості. Тож чи варто створювати собі стільки проблем? У моральному, медичному, соціальному, правовому аспектах наркоманія — зло. Сподіваємося на те, що багато наркозалежних людей зрозуміє, що наркотики – це майже самогубство, кожного дня вони вбивають особистість і фізичне здоров’я!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.