Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Учні 10-Б класу відвідали пожежно-технічну виставку-музей

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Учні 10-Б класу відвідали пожежно-технічну виставку-музей

Автор: dend від 20-11-2017, 19:36, переглядів: 992

0

14 листопада учні 10-Б класу відвідали пожежно-технічну виставку-музей обласного Управління ДСНС.

Завідувач виставкою Оксана Ігорівна Мачак ознайомила учнів з історією становлення пожежної справи на теренах Кіровоградщини. Крім цього, в експозиції широко представлені зразки пожежного обладнання та одягу бійців пожежно-рятувальної служби.

Найбільше десятикласників вразив зал профілактики та попередження пожеж. У цьому залі є унікальна можливість за допомогою дзеркальної діорами дізнатися, які етапи проходить пожежа від іскри до повної ліквідації. Тут висвітлюється інформація про сигнали оповіщення цивільного захисту, а також про види укриттів, засоби індивідуального захисту та проведення евакуації. Представлені і макети застарілих боєприпасів часів Другої світової війни, а також зразки сучасних вибухонебезпечних предметів замасковані під звичайні предмети. Учні дізналися про дії у разі виявлення такого предмета, переглянувши навчальний фільм «Варто знати кожному».

Всі експонати музею та розповідь екскурсовода в сукупності мали на меті донести до свідомості десятикласників необхідність дотримання правил безпеки життєдіяльності у повсякденному житті.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.