Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Перший урок «Європа – цивілізаційний вибір України» в 10-Б класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Перший урок «Європа – цивілізаційний вибір України» в 10-Б класі

Автор: dend від 5-09-2017, 10:23, переглядів: 2 203

0

1 вересня в 10-Б класі було проведено урок на тему «Європа – цивілізаційний вибір України». Мета уроку: сприяти усвідомленню учнями місця України серед країн Європи, допомогти зрозуміти важливість Європейського об’єднання, приналежність України до європейської сім’ї народів, акцентувати увагу на необхідності розширення знань про Україну як можливого члена Євросоюзу. Під час уроку учні сформували поняття «цінності», «європейські цінності», акцентували увагу на необхідності дотримання норм і правил поведінки кожною людиною.

Ключовою вправою уроку була інтерактивна вправа «Мікрофон», в ході якої учні обговорили питання: «Чи потрібен Україні Європейський Союз?» та «Що для вас означає бути громадянином європейської держави?». Учні дійшли спільної думки, щоб бути справжнім громадянином, потрібно все робити якнайкраще, бо це є обов'язком; поважати результати своєї і чужої праці, не шкодити нікому ні за яких обставин і тільки тоді громадяни України будуть вирішувати питання щодо вступу в ЄС.

Після обговорення питань уроку було проведено вікторину «Знавці Європи», під час якої учні показали достатній рівень знань з історії, культури та традицій різних європейських країн.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.