Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Відкриття навчально-виховної практики з вивченням іноземної мови

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Відкриття навчально-виховної практики з вивченням іноземної мови

Автор: dend від 29-05-2017, 11:05, переглядів: 1 126

0

Всім привіт від 10-Б класу. Сьогодні 29 травня в нашій гімназії розпочалася навчально-виховна практика з вивченням іноземної мови, що означає закінчення навчального року та довгоочікуваний початок яскравих літніх канікул. Цього року темою навчально-виховної практики було обрано «Healthy me in the healthy world». Відтак учні 5-8 та 10-х класів підібрали яскраві та звучні назви для своїх команд: «Blumenkinder» (5 клас), «Sweet Juicy Fruit» (6 клас), «Super Heroes» (7 клас), «Legal Aliens» (8 клас), «Top Bananas» (10-А клас), «Bumble Вees» (10-Б клас), «Hand» (10-В клас), «The Serial Killers» (10-Г клас).

Учні із задоволенням розпочали роботу за темою практики та проводять останні підготовки до відкриття, що відбудеться завтра.

Зранку всі зібрались в актовій залі на лінійку для того, щоб послухати настанову директора облкомплесу Короткова Анатолія Єгоровича щодо проведення двох наступних тижнів та познайомитись з іншими учнями та їх командами.  Капітани команд зі сцени представили свої команди, оголосили їх назви та девізи.

Такий початок залишив по собі гарне враження. Кожен впевнений, що два наступних тижні будуть захоплюючими та цікавими, а учні збагатять запас слів, знання з граматики та вдосконалять комунікативні навички. А тому команди не тільки будуть готувати виступи та грати в ігри, а й працювати у творчих групах, виконуючи проектні завдання іноземною мовою.

Категорія: Ліцейне життя / Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.