3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

День цивільного захисту (ФОТОЗВІТ)

Автор: dend від 13-04-2017, 15:45, переглядів: 1 213

0

Згідно зі статтею 3 Конституції України життя та здоров'я людини, її безпека є найвищими соціальними цінностями, за забезпечення яких держава відповідає перед нею. У світі постійно виникають різного роду небезпеки, які пов'язані з природними катаклізмами, аваріями і катастрофами.

Цивільний захист – це функція держави, спрямована на захист населення, територій, навколишнього природного середовища та майна від надзвичайних ситуацій шляхом запобігання таким ситуаціям, ліквідації їх наслідків і надання допомоги постраждалим у мирний час та в особливий період.

11 квітня 2017 року в Кіровоградському облкомплексі (гімназія-інтернат – школа мистецтв) відбувся День цивільного захисту. Основна мета – підготовка учнів до вирішення завдань з цивільного захисту: запобігання і реагування на надзвичайні ситуації, захист персоналу та учнів від надзвичайних ситуацій, готовність учнів та працівників закладу до дій у надзвичайних ситуаціях.

Розпочався захід із проведення єдиного уроку "Цивільний захист", після чого прозвучав спеціальний сигнал оповіщення, який сповістив про умовну надзвичайну подію.

Особлива увага приділялася практичним заняттям, в ході тренувань відпрацьовувалися прийоми і способи захисту людей у надзвичайних ситуаціях. Із гімназистами було проведено ігри, змагання, до програми яких включалися різноманітні вправи, тренування, відпрацювання дій за сигналами оповіщення при надзвичайній ситуації по класах.

У всіх класах були проведені тематичні бесіди, уроки з предметів «Основи здоров’я» та «Захист Вітчизни» на відповідну тему.

Такі заходи проводяться щорічно наприкінці навчального року і є своєрідним підведенням підсумків засвоєння учнями матеріалу з основ безпечної поведінки. 

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.