3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Обережно: небезпечний інтернет!

Автор: Joker_13 від 6-03-2017, 12:21, переглядів: 923

0

У Кіровоградському облкомплексу (гімназія-інтернат-школа мистецтв) ІІ ступеня практичним психологом Якимчук Г.В., вихователем Брайко А.А. було проведено бесіду з учнями сьомого класу на тему: «Обережно: небезпечні сайти інтернету!».

Основною метою було обговорення шляхів безпечного використання Інтернету молоддю, розглядалося питання Інтернет етики та загрози протизаконного контенту. Під час обговорення розглядалися позитивні та негативні сторони Інтернету, вплив їх на людину і вміння вчасно зробити правильний вибір.

Наприкінці зазначалося, що у соціальних мережах виявлені небезпечні групи, в яких змінюють свідомість людей, збільшують агресію населення, впливають на молодь і відволікають їх увагу від нормального розвитку і освіти, доводять дітей до самогубства. Приклади підтверджують згубний вплив всесвітньої павутини на життя суспільства.

Користуючись «всесвітньою павутиною» пам'ятати, що це гігантське сховище інформації, яке може становити небезпеку. Щоб уникнути можливі наслідки, потрібно шукати відповіді на свої запитання в перевірених джерелах, захищати свій комп'ютер новітніми системами безпеки, а також не забувати, що Інтернет – не інший світ, в якому можна сховатися від реальних проблем, а лише засіб отримання корисної інформації. Ігноруючи ці застереження легко стати жертвою всесвітньої мережі.

Будьте обережні у соцмережах!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.