3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

98 днів Революції Гідності

Автор: dend від 27-02-2017, 15:14, переглядів: 982

0

У 7 класі відбулася бесіда до дня пам’яті Героїв Небесної Сотні «98 днів Революції Гідності». Розпочалася вона епіграфом: «Історія  України написана  не  чорнилом, а кров’ю». Адже справді, вшановуючи пам’ять героїв різних  історичних епох: Героїв Крут, Голодомору 32-33 рр., Бабиного Яру, ОУН-УПА, іноді не  вникаючи  у  сутність  загальних  висловів – у ХХІ ст. ми стали свідками, учасниками, жертвами схожих подій.

Переглянувши відеоряд-хронологію подій Революції Гідності, учні обговорили важливі питання: Чому люди вийшли на Майдан?, Який результат вони очікували? Діти дискутували про способи вирішення питань без кровопролиття, про громадян інших держав - білорусів, вірмен, кримських татар та ін., які вийшли на Майдан; про людей, які стояли по іншу сторону барикад (силовики) – які проявляли вірність державі, уряду чи народу. Також  семикласники обговорювали про результати та наслідки Революції Гідності. І,  найголовніше, чи не дарма сотня людей-воїнів, що стали Героями, боролись на Майдані.

Висловивши свої думки, учні дійшли висновку, що Небесна Сотня були покликана зупинити зло, і вони це зробили. Без зброї, незахищені, тільки своїм відкритим серцем і любов’ю. Їхній подвиг неоціненний для України. Наш обов’язок – будувати ту державу, за яку вони гинули, та пам’ятати їхній подвиг.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.