Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Бесіда з учнями 11-х класів «Моє майбутнє доросле життя»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Бесіда з учнями 11-х класів «Моє майбутнє доросле життя»

Автор: Французан від 13-05-2015, 15:03, переглядів: 1 918

0 Бесіда з учнями 11-х класів «Моє майбутнє доросле життя»

Впроваджуючи в життя Програми Міністерства освіти і науки України, Академії педагогічних наук України, Фонду Народонаселення ООН України «Дорослішай на здоров’я», практичний психолог Якимчук Г.В. провела кілька бесід з елементами тренінгу на тему:«Моє майбутнє доросле життя» з учнями 11-х класів. Учні мали нагоду самостійно обрати свої життєві цінності, визначитися з своєю точкою зору на побудову сімейного життя. Цікаво, що причини створення сім’ї юнаки та дівчата бачать по-різному. У дівчат переважають вагомі аргументи, серед яких основне місце займають: створення родинного гніздечка, виховання дітей, продовження роду, взаємопідтримка. Юнаки більш формально підійшли до бажання створення шлюбу. Серед їхніх відповідей часто повторюється незапланована вагітність. Обговорили поведінку батька та матері по відношенню до виховання дитини, про збереження репродуктивного здоров’я.

Маючи власний досвід дитини, яку виховували батьки, старшокласники написали «Листи майбутнім батькам» з порадами, щоб уникнути помилок, створити комфортні умови для гармонійного розвитку дітей.


Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.