3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Виховна година «Обережно вогонь!»

Автор: dend від 17-11-2014, 12:04, переглядів: 3 541

0

Виховна година «Обережно вогонь!»13 листопада у 11-А класі відбулася виховна година «Обережно вогонь!» у рамках тематичного тижня пожежної безпеки. Метою заходу було поглибити знання учнів про поняття пожежа, про причини виникнення пожежі, про засоби пожежогасіння; виховувати бережливе ставлення до свого життя і здоровя та до життя оточуючих.

Учні дізналися про роль вогню в житті людини, найпоширеніші причини виникнення пожежі (куріння цигарок у ліжку, порушення правил користування електроприладами, газовою плитою, дитячі пустощі), статистичні дані пожеж в Україні; ознайомилися з правилами, які потрібно знати кожному, хто не хоче допустити катастрофи, з первинними засобами пожежогасіння. Також переглянули відеофільми «Ліквідація пожежі», «Імітація пожежі у квартирі» та «Навчальний фільм щодо дій в умовах загрози та виникнення НС».

Результатом виховної години стало усвідомлення того, що небезпеку легше попередити, запобігти, ніж її ліквідувати та боротися з нею, адже вогонь помилок не вибачає.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.