Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Тематична лінійка 11-Г класу «Крізь пекло афганської війни»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Тематична лінійка 11-Г класу «Крізь пекло афганської війни»

Автор: Французан від 13-02-2014, 16:13, переглядів: 3 611

0

Тематична лінійка 11-Г класу «Крізь пекло афганської війни»Минають дні, ідуть роки.

Життя листки перегортає.

А біль Афгану – навіки,

В душі чомусь не замовкає.

Саме цими рядками розпочалася тематична лінійка «Крізь пекло афганської війни», присвячена відзначенню 25-ої річниці виведення радянських військ із Афганістану. 15 лютого 1989 року, для радянських військових закінчилася афганська війна, яка тривала 3340 днів. Цієї миті чекали мільйони. Хтось – з радістю, хтось з болем, а хтось з горем. Про криваві реалії війни, справжню любов до Тематична лінійка 11-Г класу «Крізь пекло афганської війни»Батьківщини та громадянський обов'язок розповіли присутнім учні 11-Г класу. Усі мали можливість переглянути відеоролики «Афганістан - біль душі людської» та «Вихід» про вивід радянських військ з Афганістану. Хвилиною мовчання старшокласники вшанували пам’ять воїнів – афганців.

 

Нам потрібно пам’ятати про цю війну, цю трагедію, пам’ятати ветеранів, виявляти розуміння до тих, хто пройшов через війну і для кого вона триває й досі у спогадах, снах, у думках…

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.