Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Інформаційна година, присвячена 75-річчю від дня народження М.М. Скорика у 11-В класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Інформаційна година, присвячена 75-річчю від дня народження М.М. Скорика у 11-В класі

Автор: Французан від 5-11-2013, 16:42, переглядів: 1 860

0

Інформаційна година, присвячена 75-річчю від дня народження М.М. Скорика у 11-В класіУ 11-В класі була проведена інформаційна година, присвячена 75-річчю від дня народження Мирослава Михайловича Скорика.

Доповідь підготувала Чеботарь Катерина. З її слів ми дізналися, що Мирослав Скорик – композитор і музикознавець, народний артист України, лауреат Державної премії ім. Т.Шевченка, професор, кандидат мистецтвознавства, завідувач кафедри композиції Львівської консерваторії. Удостоєний найвищої державної відзнаки — «Герой України».

Інформаційна година була дуже цікавою, адже ми дізналися багато нового про геніального українця Мирослава Скорика. Його «Мелодія» стала духовним гімном України. Митець ще створив музику до багатьох драматичних спектаклів та понад 40 фільмів, зокрема: «Тіні забутих предків», «Високий перевал», відіграв значну роль у створені музики до кіно.


 

 


 

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.