3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Останні події гімназії

Автор: anna_garifylina від 30-04-2016, 11:44, переглядів: 1 215

0
Останні події гімназії 
 
До вашої уваги короткий огляд останніх подій Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат - школа мистецтв) м. Олександрія:
 
1. "Сонячні танці 2016" ІІ тур. У другому турі Х відкритого фестивалю-конкурсу хореографічного мистецтва «Сонячні танці 2016» друге місце посів ансамбль танцю «Феєрія» (9 та 10 класи, керівник Шандор Ю.А.). 
 
2. Міський фестиваль танцю. Всі хореографічні ансамблі гімназії були запрошені взяти участь у міському фестивалі танців, де показали гідний рівень підготовки в порівнянні з міськими хореографічними колективами. 

3. Парламентські вибори гімназії. У виборах на посаду голови учнівського парламенту гімназії перемогу здобула учениця 9 класу Мельник Катерина. Перед виборами з програмою кандидатів можна було ознайомитись у гімназійній газеті. Катя не тільки отримала значну підтримку гімназистів, а вже й активно розпочала втілювати в життя свою програму дій. 

4. Акція "Серце до серця". Традиційною стала участь гімназистів у щорічній акції "Серце до серця". Метою цьогорічного благодійного ярмарку був збір коштів на придбання медичного обладнання для новонароджених дітей. Найбільше коштів для акції вдалося зібрати учням 9 та 11 класів. Висловлюємо подяку всім учасникам ярмарку.

5. Лінійка до 30 роковин трагедії на Чорнобильській АЕС. 

6. Полювання за писанками - це великодня традиція, яка набуває прихильності і на Україні. Такий незвичний квест запропонували учням гімназії вчителі англійської мови. Таким чином шукаючи "скарби" у вигляді декоративних крашанок та писанок на території гімназії діти поглибили знання іноземних традицій та мови, оскільки всі завдання були запропоновані на англійській мові. Фотозвіт очікується на наступному тижні. Сподіваємося, що "Полювання за писанками" стане ще однією традицією гімназії. 

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.