3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Вітаємо призерів Intel Eco 2016

Автор: anna_garifylina від 24-02-2016, 15:33, переглядів: 1 184

0
Вітаємо призерів Intel Eco 2016
 
 З 16 по 19 лютого 2016 року слухачі Кіровоградської Малої академії наук брали участь у конкурсі науково-технічних проектів Intel Eco Україна, що є національним етапом міжнародного конкурсу Intel International Science and Engineering Fair (Intel ISEF).

Intel Eco Україна – це простір, що об'єднав молодь, яка робить перші кроки на шляху у велику науку, з науковими експертами, досвідченими професіоналами з кращих університетів та інноваційних компаній України. Метою конкурсу є формування та популяризація наукового і творчого світогляду серед молодого покоління, єднання бізнесу і науки, а також випробовування українського інноваційного потенціалу на міжнародній арені.

 

Вітаємо призерів Intel Eco 2016 
У конкурсі можуть брати участь учні загальноосвітніх шкіл, ліцеїв чи гімназій, або студенти навчальних закладів 1 та 2 рівня акредитації віком від 13 до 18 років. Цього року стендовий конкурс-захист поводився з 17 по18 лютого на базі Мистецького Арсеналу в рамках проекту «Арсенал ідей». На конкурс було подано 280 проектів, серед яких 196 одержали можливість брати участь у другому (очному) етапі.

Цього року Кіровоградську область представляли учні ЗНЗ 17 Цуркан Даніїл і Демченко Єлизавета та учениця Кіровоградського облкомплексу Пуляєва Анна. Розробка Пуляєвої Анни – електростанція, що генеруватиме електроенергію з природного та штучного електромагнітного випромінювання.

 

Вітаємо призерів Intel Eco 2016 За підсумками конкурсу, Пуляєва Анна виборола IV (призове) місце та була нагороджена спеціальним сертифікатом від Ricoh Sustainable Development Award 2016.

Керівник проекту вчитель фізики та математики Мірошниченко О.І.

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.