Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Новини » Історії успіху: Гарасько Ірина, євроклуб "Астра", Кіровоград

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Історії успіху: Гарасько Ірина, євроклуб "Астра", Кіровоград

Автор: dend від 26-11-2013, 08:12, переглядів: 2 594

0
 
 
Історії успіху: Гарасько Ірина, євроклуб "Астра", КіровоградУкраїнська мережа Євроклубів продовжує знайомити широку громадськість з випускниками Євроклубів. Представляємо нову історію успіху: Гарасько Ірина
Євроклубу «Астра», Кіровоградський облкомплекс (гімназія-інтернат-школа мистецтв), опікун: Ольга Анатоліївна Берлін
Ірина вчиться у Київському національному економічному університеті імені В.Гетьмана.
Ось і настав цей зірковий час – школа позаду, а зараз  – самостійне життя, цікаве навчання в університеті, нові досягнення та успіхи.  Іноді – складні робочі будні, а потім – неймовірно веселі вихідні. Зустріч із послом Америки, тренінги JMC Junior, широкомасштабні квести та загальноуніверситетські змагання… Здавалося б, що ще потрібно для повноцінного щастя юної людини?
Зовсім трішки – гарна повноцінна основа всебічного розвитку, яку в свій час забезпечив мені євроклуб «Астра». Пам’ятаю, як колись зовсім випадково натрапила на проект «Європа в Україні, Україна в Європі…» Це була моя перша творча робота, перший виступ, під час якого хвилюванню не було меж. Але моє дослідження дало гарні плоди: я познайомилась і зберігаю гарні стосунки із відомим земляком – Леонідом Пупкіним, який зараз проживає і займається творчістю в Німеччині. Крім того, це була моя перша публікація.
Не можу полишити спогадів про наші дивовижні подорожі Європою, тому що це було дійсно круто! Безперечно, можливість вивчати Францію, Німеччину, Польщу, Чехію власними очима міг надати мені лише євроклуб, за що я йому буду вдячна завжди. На сьогодні залишилися не лише фото, на яких – щасливі усміхнені обличчя, сповнені радості і натхнення, а й величезна купа емоцій та спогадів. Яскраві картинки миготять у пам’яті: як ми дружньо всі разом їмо морозиво в Дрездені, наполегливо шукаємо Статую свободи в Парижі, в Празі розбрідаємося по дорогих бутіках за сувенірами, а в Ополе один швидше іншого тратимося на шоколад, печиво, цукерки, щоб пригостити всіх гімназистів. Ця поїздка тривала зовсім недовго, якихось там 5 чи 6 днів, але радісні спогади залишаться на все життя.
Проїхатися іноземними містами – це одне, а от пожити там хоча б декілька тижнів – це зовсім інше! Що і зробив наш євроклуб «Астра». Це було справжнім симбіозом двох культур, адже ми, українці, спілкувалися з новими друзями – поляками – кожного дня. Спільні дискотеки, ігри у футбол на пляжі, конкурсні програми та прогулянки – це все призвело до того, що у нас з’явилася купа нових знайомих і ми навіть намагалися вивчити одну з польських пісень (не впевнена, що нам вдалося це зробити досконало, але сам факт залишається фактом)! Особисто для мене надовго запам’ятається морська прогулянка на кораблі, поїздка у величний замок у Мальборку, дощова погода у Сопоті та частенькі пішохідні прогулянки у Гдиню на шоппінг.
Одною з найяскравіших подій у нашому євроклубівському житті є, безперечно, Всеукраїнський фестиваль до Дня Землі. На  нього з’їхалися представники євроклубів різних областей і навіть делегація з Росії. Наш євроклуб старанно готувався до  виступу, кожний приклав багато зусиль і творчості, щоб сценарій був цікавий та змістовний, конкурсна програма – яскрава та жвава. Спільними зусиллями ми здобули перемогу і стали ще дружнішим колективом.
А в скількох фотоконкурсах, конкурсах на кращу поезію, малюнок, презентацію, творчу роботу, квестах та змаганнях ми брали участь! І, варто зазначити, частенько перемагали. Хоча перемога, кажуть, і не головне, але саме вона нас ще більше надихала на нову роботу, була нашою музою у багатьох починаннях. І хто, як не Ольга Анатоліївна була рушійною силою для нас, керувала механізмом діяльності євроклубу, постійно знаходила новинки, цікавинки, гарні можливості проявити себе як здібні та творчі учні.
Євроклуб «Астра» - це можливість розвитку та пізнання, творчих злетів та нових знайомств. Він швидко зближує людей, пов’язаних спільною ідеєю та метою, сприяє дружбі та взаємопідтримці.  Я не знаю як склалося б моє життя без євроклубу. Більше всього, мені б не вистачало яскравих кольорів, свята, феєрії. Але зараз я точно знаю – моє майбутнє буде творчим та активним!
За матеріалами сайту euroclubs.org.ua

Категорія: Новини

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.