Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Євроклуб » Євроклуб «Астра» на Всеукраїнському фестивалі, присвяченому Дню Землі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Євроклуб «Астра» на Всеукраїнському фестивалі, присвяченому Дню Землі

Автор: Французан від 23-04-2018, 16:25, переглядів: 934

0

18-20 квітня учасники Євроклубу «Астра» Бондар Денис, Піскова Катерина, Таборанський Володимир та керівник Берлін Ольга Анатоліївна брали участь у XXIII Всеукраїнському фестивалі до Всесвітнього Дня Землі. Тема цьогорічного фестивалю: «Митець та громадянин. Шляхи поєднання». Змагання проходили у трьох номінаціях: «Громадська думка», «Образотворче мистецтво» та «Театральне мистецтво». Учні нашої гімназії брали участь у номінації «Громадська думка». З самого першого дня перебування там було насичене неймовірною кількість подій. Спершу діти побували на урочистому відкритті у фойє обласного ЦДЮТ галереї пам'яті військовослужбовців 3-го окремого полку спецпризначення, які загинули у зоні АТО. Після цього на всіх учасників чекав цікавий тренінг з комунікації та патріотична ігрова програма «Рідну землю де живемо Україною ми звемо». Конкурсанти взяли участь у творчій майстерні під назвою «Серце віддаю дітям», на кожній зі станцій якої команди отримували незвичайні завдання, пов'язані з життєвим і творчим шляхом Василя Сухомлинського.

Урочисте відкриття фестивалю відбулося в Кіровоградському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. М. Л. Кропивницького. Там, на учасників чекав чудовий концерт присвячений творчості Євгена Маланюка.

Другий день фестивалю був не менш захоплюючим. Учасники євроклубу відстоювали свою думку у формі класичних, університетський та письмових дебатів, з різних сторін розкриваючи тему «Людина. Митець. Громадянин». Керівники ж в цей час вчилися новому на майстер-класі «Я – медіа». Потім розпочався неймовірний етап роботи над інтерв'ю та репортажами про митців та активних громадських діячів Кропивницького. Ми мали неймовірну можливість взяти інтерв’ю у народної артистки України,  керівника ансамблю пісні і танцю «Зоряни» Антоніни Червінської. Навіть коротка розмова з нею сприяла кращому розумінню теми «Людина. Митець. Громадянин. Репортаж наш євроклуб представляв усім учасникам секції «Громадська думка». Другий день фестивалю закінчився дискотекою у нічному клубі «Fusion».

20 квітня у обласній філармонії відбулося урочисте закриття фестивалю . Там відбулося нагородження, на якому євроклуб «Астра» Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу отримав почесне 3 місце. Триденний марафон під назвою «Фестиваль 2018» завершився. «Фестиваль 2019» чекай на нас!

Категорія: Євроклуб / Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.