Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Євроклуб » Чергова перемога євроклубу «Астра»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Чергова перемога євроклубу «Астра»

Автор: dend від 22-04-2017, 09:23, переглядів: 1 135

0

Протягом 19-21 квітня команда євроклубу «Астра» у складі Кондаурової Анастасії, Остапчук Ірини та Амбросова Олеся взяла участь у ХХІІ Всеукраїнському фестивалі дитячої та юнацької творчості, присвяченому Всесвітньому Дню Землі.

Перший день фестивалю був своєрідною репетицією: ігри на знайомство, комунікацію,творчі майстерні та презентація команд. Останній захід був конкурсним і нашим гімназистам вдалося показати один з кращих результатів.

Справжня гра почалася на другий день. Вибравши жеребкування з ранку локацію, євроклубівці відправилися у Центр розвитку національних культур «Єдина родина» і взяли інтерв’ю у голови Ради вірмен Кіровоградщини Тіграна Хачатряна, який розповів про особливості святкування Великодня у Вірменії. А до обіду наша команда вже презентувала у номінації «Жива історія "Виховання родинних цінностей через традиції та культуру Кропивницького» результати дослідження та порівняльний аналіз традицій та звичаїв українців та вірмен на прикладі Великодня.

У другій половині дня команда змушена була розділитися і працювати у трьох окремих секціях. Основним завданням кожної секції було обговорити, розв’язати та винести резолюцію щодо проблемного питання, обрати голосуванням спікера, що зачитає представникам інших секцій резолюцію. Спікером однієї з секцій обрали і нашу ученицю, Кондаурову Анастасію, що принесло команді додаткові бали.

Останнім конкурсом було написання репортажу, який учні зробили після заключної конференції за лічені хвилини.

І в нагороду за плідну працю змогли відвідати кількагодинну розважальну програму у «Провокаторі».

За рекомендаціями журі Кондаурову Анастасію запросили на телепередачу «Ранкова кава», де наша гімназистка розповіла про особливості цьогорічного фестивалю у секції «Громадська думка».

На третій день фестивалю відбулася церемонія нагородження та закриття. Команда євроклубу «Астра» отримала дипломи та цінні призи.

 Ця перемога є спільним надбанням нашої шкільної родини! І ми б хотіли подякувати таким людям за допомогу учням 11-Б, 11-В, 10-А, 10-Г. Зокрема  Маринич Юліані, Магдич Іванна, Подиряко Наталії, Кондратюк Вікторії, Кулик Тетяні, Романескулу Сергію, Буразі Віталію, Горбаченко Вікторії, Шулімовій Дарії (10-А) за надання відеоматеріалів зі святкування Великодня, Лупан Олександрі, Чепіковій Валентині, Кіблик Аліні, Орлику Назарію, Большунову Володимиру, Чорній Діані, Ботвенко Анастасії, Стулій Анні, Ковальовій Світлані за Великодні гостинці для фестивалю, Колтунову Олександру за монтування відео.

Категорія: Євроклуб / Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.