Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Євроклуб » Перемога євроклубу "Астра" на ХХІІ Всеукраїнському відкритому фестивалі дитячої та юнацької творчості, присвяченого Дню Землі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Перемога євроклубу "Астра" на ХХІІ Всеукраїнському відкритому фестивалі дитячої та юнацької творчості, присвяченого Дню Землі

Автор: dend від 22-04-2017, 08:33, переглядів: 1 306

0

Вітаємо команду євроклубу «Астра»: Кондаурову Анастасію, Амбросова Олеся, Остапчук Ірину, керівника Берлін Ольгу Анатоліївну за зайняте І місце у ХХІІ Всеукраїнському відкритому фестивалі дитячої та юнацької творчості, присвяченого Дню Землі! Бажаємо здоров’я, натхнення та подальших успіхів!

Вітаємо Кондаурову Анастасію за зайняте І місце в роботі секції «Сім’я як соціальний інститут. Моделі сім’ї. Вектори змін щодо цінностей сім’ї та шлюбно-сімейних відносин» у номінації «Громадська думка».

Міністерство освіти і науки України, Український державний центр позашкільної освіти, адміністрація Кіровоградського облкомплексу (гімназія-інтернат – школа мистецтв) та учасники євроклубу «Астра» дякують керівнику євроклубу «Астра» Берлін Ользі Анатоліївні за високий рівень теоретичної та практичної підготовки команди-переможця Всеукраїнського відкритого фестивалю дитячої та юнацької творчості, присвяченого Дню Землі та вагомий внесок у національн0-патріотичне та естетичне виховання дітей та молоді.

Категорія: Євроклуб / Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.