Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Євроклуб » Засіданні круглого столу «Безпечна Україна. Безпечна Європа. Безпечний світ»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Засіданні круглого столу «Безпечна Україна. Безпечна Європа. Безпечний світ»

Автор: dend від 11-12-2014, 15:49, переглядів: 1 373

0

Засіданні круглого столу «Безпечна Україна. Безпечна Європа. Безпечний світ»9 грудня учні 11-Б класу, учасники євроклубу «Астра», взяли участь в обласному засіданні круглого столу «Безпечна Україна. Безпечна Європа. Безпечний світ», що відбувся в Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості.

Обов’язковою умовою участі в заході було написання есе на тему круглого столу. І з цим завданням успішно впоралися Леся Кудашкіна, Настя Іванова, Даша Благовісна, Катя Нестеренко та Іванна Мушин.

Відкриваючи захід, Олена Сергіївна Арутюнян, голова Ради євроклубів Кіровоградщини, зазначила, що засідання проводиться з метою поглиблення знань з питань міжнародної безпеки та співробітництва України з ЄС і НАТО.

З вітальним словом до присутніх виступили директор Кіровоградського обласного ЦДЮТ Ганна Павлівна Суркова, заснупник голови Кіровоградської облдержадміністрації, Віта Вікторівна Атаманчук та заснупник директора департаменту освіти і науки Кіровоградської облдержадміністрації Лідія Францівна Шатна, які закликали молодих лідерів мати активну громадянську позицію та не бути байдужими.

Емоційними та цікавими для аудиторії були виступи заснупника директора Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Засіданні круглого столу «Безпечна Україна. Безпечна Європа. Безпечний світ»Павловича Ворони, доцента кафедри філософії та політології КДПУ імені В.Винниченка Руслана Вікторовича Стадніченка, до якого виникло найбільше запитань.

На кінець заходу для того, щоб проінформувати присутніх про небезпеку на вулиці, було проведено тренінг «Попередження насилля», який провів заступник директора ЦДЮТ з навчально-виховної роботи Андрій Григорович Фоменко.

В рамках заходу відбулося нагородження переможців обласного конкурсу «Толерантність як основа сучасного світу». Євроклуб «Астра» за соціальний ролик «Толерантність» отримав грамоту та подарунок.

Категорія: Євроклуб / Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.