3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Звіт 10-В класу

Автор: dend від 10-06-2017, 11:41, переглядів: 1 075

0

Ось і 10 червня. Настав час для нашого звітного концерту. Кожен учень 10-В класу розумів , яку відповідальність на нас покладено, адже ми були останніми, хто звітував на мовній практиці 2017 року.

Наш робочий день почався ще о 8 годинні ранку, з початком репетиції.  Хвилювання, мурашки по тілу, бажання швидше виступити супроводжували нас. Однак з початком фанфар ми швидко зібралися і виступили на повну силу. Під час концерту ми намагалися продемонструвати всі наші таланти. Так у нас Боровський Всеволод грав на фортепіано, наші англомовні гіди провели заочну екскурсію по найцікавішим місцям дендропарку «Софіївка», решта учнів вражали своїми театральними навиками. Закінчили концерт ми нашою улюбленою піснею «It`s a beautiful day».

Далі ми вирішили відвідати Ковалівський парк, щоб подивитися на конкурс флешмобів. Після такого феєричного концерту, в гімназії, ми обговорили вчорашнє відвідування театру ім. Л. Копивницького, де походило нагородження воїнів АТО орденом «Народний герой України». Зворушлива до сліз церемонія не залишила байдужими нікого з учнів. Тож і сьогодні ми обговорювали під впливом шалених емоцій. Нам слід пам’ятати і шанувати тих, хто там, на Сході, відстоює наш спокій і незалежність нашої країни. Слава Україні! Героям слава!

Категорія: Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.