3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Анкетування учнів 10 Г класу

Автор: library від 20-04-2015, 09:41, переглядів: 1 836

0
Анкетування учнів 10 Г класуДо Всесвітнього Дня книги і авторського права, який відзначається щорічно 23 квітня, в бібілотечно-інформаційному центрі було проведено анкетування з учнями 10-Г класу.
Мета анкетування - визначення потреб учнів в літературі різних галузей, і покращення роботи нашого БІЦ. Більшість опитаних (90%) задовольняє бібліотека, яку вони відвідують, 10% задовольняє частково. Найчастіше користувачі звертаються до бібліотеки для задоволення інформаційних потреб, пов'язаних з навчанням, професійною діяльністю, самоосвітою (60 %) та  читання для душі (35%), частина респондентів прагне більше дізнатися про хобі та відпочинок (5%).
Отримані результати засвідчують, що сучасні підлітки близькі до культурного життя, розуміють цінність культури і хочуть бути культурними.
Враховуючи міркування та побажання користувачів БІЦ потрібно:
·  приділяти більшу увагу до якісного та кількісного комплектування бібліотечного фонду
·  урізноманітнити розкриттю бібліотечного фонду оформленням тематичних виставок, проводячи бібліотечні огляди
·  розширяти обсяг інформаційних та тематичних списків
Анкетування учнів 10 Г класуОтже, можна зробити висновок, що для більшості опитаних бібліотека – це насамперед осередок культури та інформації, можливість для спілкування, саморозвитку, відпочинку, місце, де цінується затишок, наявна матеріально – технічна база (кваліфікований персонал, наповнення фонду актуальною літературою, зручні меблі, інтернет), бібліотека – явище загалом цікаве, позитивне.

Категорія: БІЦ

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.