Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Безпека житттєдіяльності » Бесіда у 6 класі «Здоровий спосіб життя. Твій режим дня»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Бесіда у 6 класі «Здоровий спосіб життя. Твій режим дня»

Автор: Французан від 15-02-2016, 13:42, переглядів: 1 439

0 Бесіда у 6 класі «Здоровий спосіб життя. Твій режим дня»

«Здоровий спосіб життя. Твій режим дня» - бесіду під такою назвою проведено у 6 класі.

Основною метою бесіди було розширити кругозір учнів з питання охорони здоров'я; заохочування дітей до здорового способу життя; розвитку пізнавального інтересу до стану власного здоров’я; на основі отриманих знань навчити учнів сформувати власний режим дня.

Під час бесіди учням сподобався конкурс театральних постанов «Вплив поганих звичок на суспільство», де шестикласники отримали завдання: розіграти сценки на тему «Відношення до поганих звичок». Кожна група висвітлювала свою проблему. Під час проведення конкурсу театральних постанов діти отримали неочікуване задоволення від прояву творчих здібностей, талантів своїх однокласників.

Бесіда у 6 класі «Здоровий спосіб життя. Твій режим дня»Учні зробили висновок, що найціннішим для кожної людини є її здоров'я. Якщо ви веселі, їсте з апетитом, міцно спите, вдень рухливі іспритні, значить, ви здорові. Добре здоров'я це коли у вас нічого не болить, науроках ви уважні, старанні, активні. Коли ти здоровий, легко впораєшся з будь-якою справою. Купитиздоров'я неможливо. Тому його потрібно зберігати і зміцнювати.


Категорія: Безпека житттєдіяльності / Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.