Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » » Учителю! Ти в серці назавжди в осінніх барвах і духмяних квітах! (ФОТОЗВІТ)

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Учителю! Ти в серці назавжди в осінніх барвах і духмяних квітах! (ФОТОЗВІТ)

Автор: Французан від 7-10-2014, 12:48, переглядів: 1 908

0
Учителю! Ти в серці назавжди в осінніх барвах і духмяних квітах! (ФОТОЗВІТ)

Діти, школа, вчителі... Слова, усім відомі і знайомі. Але спогади, почуття й емоції, що вони викликають, в кожного свої. Найчастіше — це радість від спілкування з друзями-однокласниками, веселих ігор, уроків, перерв, свят, походів... І образи вчителів, від яких ти взяв щось для себе, спливають час від часу у пам’яті, а слова, сказані мудрими наставниками, живуть у серці. Дивно, але так воно і є. Нікуди від цього не подінешся. Школа... Колись ти бурхливо жив у ній, вчився, швидко ріс і мужнів, а тепер вона живе в тобі тихо і непомітно, але завжди присутня, готова зринути у пам’яті в будь-яку хвилину. І деколи хочеться повернутися у її багатоголосу і дзвінку радість, в ту дитячу безтурботність, де все було так просто і легко. Це справді найкращі роки у житті людини. Тому й приходять подібні думки з таким теплом і легкістю, тому й не забуваються шкільні роки. І хочеться сказати про школу і вчителів найкращі слова.

Учителю! Ти в серці назавжди в осінніх барвах і духмяних квітах! (ФОТОЗВІТ)Перша неділя жовтня дарує нам свято – День працівників освіти.

 

І хоча війна на сході нашої держави не додавала настрою, але своїх дорогих учителів все ж поспішали привітати їхні учні.

Розпочалась концертна програма хвилюючим вальсом у виконанні учнів 11-А класу. Із великим натхненням та запалом привітали наших вчителів наймолодші учні школи мистецтв. Бурхливими оплесками глядачі проводжали учнів 5, 6, 7, 8 та 9 класів гімназії. Чудово дебютували учні 10-х класів, які вперше брали участь у святковому концерті. А учні 11-х класів показали справжній майстер-клас у сфері акторства, хореографії та музики.

 

Фінальними номерами святкового концерту були запальні композиції, виконані майбутніми випускниками – учнями 10-А та 11-А класів.

Директор облкомплексу, народний артист України А.Є. Коротков побажав своїм працівникам міцного і непохитного здоров’я, трепетного ставлення до учнів і найкращих успіхів у будь-якому освітньому процесі до якого приводить наше багатогранне життя, а найголовніше на сьогоднішній день - МИРУ!

Фотозвіт

 

 

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.