Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Інформаційна година на тему: “Місце України в Раді Європи”

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Інформаційна година на тему: “Місце України в Раді Європи”

Автор: dend від 25-10-2019, 08:11, переглядів: 576

0

Враховуючи обставини що склалися в Україні учні класу повинні знати, які міжнародні огранізації стоять на захисті основних прав людини і свободи для громадян.Тому в 10-В класі 18.10 проведено інформаційну годину на тему: “Місце України в Раді Європи”.

У своїх виступах учні розкрили роль і значення Ради Європи - це міжнародна організація, яка налічує 47 держав у Європейському просторі.

Україна стала членом Ради Європи 9 листопада 1995 року. Наша держава представлена Постійною делегацією Верховної Ради України у складі 24 народних депутатів

Україна постійно бере участь в обговорені спільних проблем та обміні досвідом. Наша країна є стороною 68 юридично-зобов’язуючих інструментів РЄ.

Учні зробили висновок що найбільш проблемними питаннями є співробітництво України з РЄ на нинішньому етапі – це забезпечення реформ в судовій системі, посилення боротьби з корупцією та подальше удосконалення Конституційного процесу. 

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.