3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Бабин Яр. Трагедія народу України

Автор: dend від 10-10-2019, 07:47, переглядів: 578

0

30 вересня у 10-А класі було проведено урок пам’яті «Бабин Яр. Трагедія народу України». Метою заходу було ознайомлення учнів із трагедією Бабиного Яру у роки Великої Вітчизняної війни ,розкриття змісту страшної трагедії.

Під час заходу учні ознайомились з моторошними фактами трагедії, її наслідками в окупованому нацистами Києві, де почались масові розстріли мирного населення. Учні переглянули документальний фільм: «Останні дні вересня 1941 року. Одні з найжахливіших днів історії»,  

Старшокласники зробили висновок, що річниця трагедії Бабиного Яру завжди була й залишається приводом не тільки згадати про жертв війни та Голокосту, а й вшанувати героїв опору нацизму, що стали взірцем взаємоповаги між народами, прикладом духовного подвигу заради порятунку життя людей.

Українська держава та громадськість приділяє велику увагу вивченню історії Голокосту та інших геноцидів, формуванню в українському суспільстві атмосфери толерантності, міжнаціональної та міжрелігійної злагоди та порозуміння.

Ми вивчаємо Бабин Яр, щоб із вірою та надією дивитися у майбутнє.

Ми вивчаємо Бабин Яр, тому що це була трагедія всього українського народу.

Бабин Яр болітиме нам до скону. Бабин Яр болітиме нашим дітям, нашим онукам, нашим правнукам. Бабин Яр - це наш вічний біль. Бабин Яр – це наша незагойна рана. Треба пам’ятати те, що пережив український народ, щоб це не повторилося знову.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.