Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Гра-квест в 11-А класі «Ми обираємо життя!»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Гра-квест в 11-А класі «Ми обираємо життя!»

Автор: dend від 18-09-2019, 11:06, переглядів: 1 290

0

Дані Всесвітньої організації охорони здоров’я та інших міжнародних організацій свідчать про кричущу ситуацію з безпекою дорожнього руху в більшості країн. Щороку в світі майже 1,25 мільйона гинуть саме на дорогах, таким чином, кожні 30 секунд в результаті ДТП обривається людське життя.

На жаль, в Україні рівень смертності та травматизму внаслідок ДТП є одним із найвищих у європейському регіоні: Україна посідає п’яте місце.

З метою повторення та закріплення знань учнів про правила дорожнього руху, безпечної поведінки на вулиці, навчання дітей використовувати набуті знання в реальних умовах, знаходити правильне рішення в нестандартних ситуаціях; формувати  у школярів потребу в дотриманні правил безпечної поведінки; виховувати почуття відповідальності за власне життя та життя інших людей у 11 – А класі проведено гру-квест «Ми обираємо життя!»

Гімназисти шукали пояснення «Чому така статистика?» і зробили висновок: деякі люди не знають правил дорожнього руху, а інші – не цінують власного життя та життя оточуючих.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.