Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » «Безпека на дорозі – безпека життя»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

«Безпека на дорозі – безпека життя»

Автор: dend від 20-11-2018, 14:02, переглядів: 705

0

Відомо, що найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров'я. Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров'я, а навіть життя. Як ми знаємо, що з кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах. А це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому, щоб зберегти своє здоров'я та життя, потрібно завжди чітко дотримуватись встановлених Правил дорожнього руху.

З метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах та закріплення знань Правил дорожнього руху з 12 по 16 листопада пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху. Відповідно до тематики Тижня в школі проводилися ряд масштабних та інформативних заходів, націлених на підвищення обізнаності та усвідомлення найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.

Тиждень допоміг поглибити знання учнів у відповідній сфері, сприяти розвитку практичних навичок та знань Правил дорожнього руху.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.