Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Відзначення 100-річчя від дня народження Василя Сухомлинського

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Відзначення 100-річчя від дня народження Василя Сухомлинського

Автор: mirosha від 1-10-2018, 17:42, переглядів: 2 164

0 У рамках відзначення 100-річчя від дня народження Василя Сухомлинського  заступник міністра освіти і науки Павло Хобзей відвідав Кіровоградський обласний навчально-виховний комплекс (гімназію-інтернат-школу мистецтв) в місті Олександрія, поспілкувався з учнями та вчителями навчального закладу. А.Є. Коротков, директор навчального закладу познайомив з Пісковою С.В., науковим керівником Кіровоградської Малої академії наук учнівської молоді, лауреатом обласної педагогічної премії імені Василя Сухомлинського, яка оригінально презентувала відділення технічних наук.

Також посадовець відвідав відреставрований музей імені Василя Сухомлинського, школу, і щиро подякував всім тим, хто приклав зусилля до реставрації музею. Нині музей розділений на педагогічну частину з трьома експозиційними залами, розміщеними за хронологічним принципом, а друга – меморіальна. Цікаво, що в музеї повністю змінена концепція Василя Сухомлинського – це не тільки видатний вчитель, науковець, а і видатна людина.

 Павло Хобзей був вражений, музей не тільки дає можливість знайомитися з багатьма новими експонатами, в його стінах проводяться інтерактивні види робіт, відкрито 5 тематичних експозиційних залів. П. Хобзей високо оцінив талант педагогів нашого рідного краю.
     

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.