Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Що викликає та як знизити ризик захворювання на рак?

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Що викликає та як знизити ризик захворювання на рак?

Автор: feanen від 6-02-2018, 15:46, переглядів: 1 000

0

Учні 8-го класу Кіровоградського облкомплексу (гімназія-інтернат–школа мистецтв) ІІ ступеня провели бесіду: «Що викликає та як знизити ризик захворювання на рак?». Мета бесіди є підвищення усвідомленості про рак, як один із найстрашніших захворювань сучасності, а також залучення уваги до запобігання, виявлення та лікування цього захворювання.

Під час заходу восьмикласники розповіли про основні фактори, що викликають рак, про зниження ризику захворювання. Основна увага приділялася питанню:  рак – це одне із найстрашніших і згубних захворювань нашої сучасної цивілізації.

В кінці бесіди учні зазначили, що важливо дотримуватися елементарних норм здорового способу життя, своєчасно проходити обстеження та звертати увагу на власне здоров’я. Залучаючи увагу до запобігання, виявлення та лікування цього захворювання, можна досягти гарних результатів, а в деяких випадках і повного одужання.

Рак - це не вирок. Це хвороба, з якою можна і необхідно боротись. Запам’ятайте, сила духу переможе будь-який важкий недуг!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.